Healnihz

Beauty

Schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk of innerlijk, uitstraling van een persoon. Schoonheid  is  een kwaliteit of beleving van een persoon, dat de ervaring van genoegen, bevestiging,betekenis of goedheid veroorzaakt. In onze samenleving wordt schoonheid vooral beschouwd als fysieke aantrekkelijkheid.

Bij de eerste ontmoeting wordt een mens meestal aangesproken op zijn/haar fysieke verschijning.
Er is binnen de eerste twintig seconden een aantrekkingskracht of afkeer, die vervolgens gecompenseerd kan worden door talenten en intellectuele of innerlijke vermogens.

De fysieke aantrekkelijkheid is het meest zichtbare en meest toegankelijke kenmerk van een persoon en heeft een belangrijke informatieve waarde. 
Klik op een onderwerp voor meer info

Wat is nagelstyling?

Er kan momenteel geen afspraak worden gemaakt bij de nagelstyliste; zij is niet in staat om te werken

Het gebruik van het merk Jessica wordt altijd vooraf gegaan door een nagelanalyse, waarmee het type nagel en de bijbehorende problemen worden vastgesteld. De nagel wordt vervolgens behandeld met de speciale basislak die het probleem direct aanpakt.

Kleurlakken van Jessica met vitamine A en D en topcoats die de nagels onder andere
beschermen tegen vergelen, completeren de manicure.
Ook de nagelriemen en de huid van de handen worden niet vergeten met geurende crèmes.

Wat is uw nageltype?
Geen enkele nagel is hetzelfde. Jarenlange ervaring leerde Jessica dat één product niet voor iedereen geschikt kan zijn. Dus heeft zij haar basecoats aangepast aan elk specifiek nageltype, om te garanderen dat uw nagels precies krijgen wat zij nodig hebben. Hier bepaalt u uw nageltype en maakt u een nieuwe start met het merk dat op de bekendste nagels over de hele wereld wordt gezien.

The Upscale Nail Treatment System, ook voor thuisgebruik
Dit systeem waarbij de natuurlijke nagel weer gezond wordt gemaakt siert vele bekende nagels ter wereld. U kunt het systeem éénvoudig thuis gebruiken. Wij helpen u bij het bepalen van uw nageltype en de producten.

 

Contact Sitemap