Healnihz

Beauty

Schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk of innerlijk, uitstraling van een persoon. Schoonheid  is  een kwaliteit of beleving van een persoon, dat de ervaring van genoegen, bevestiging,betekenis of goedheid veroorzaakt. In onze samenleving wordt schoonheid vooral beschouwd als fysieke aantrekkelijkheid.

Bij de eerste ontmoeting wordt een mens meestal aangesproken op zijn/haar fysieke verschijning.
Er is binnen de eerste twintig seconden een aantrekkingskracht of afkeer, die vervolgens gecompenseerd kan worden door talenten en intellectuele of innerlijke vermogens.

De fysieke aantrekkelijkheid is het meest zichtbare en meest toegankelijke kenmerk van een persoon en heeft een belangrijke informatieve waarde. 
Klik op een onderwerp voor meer info

Wat is een kleuranalyse

Art of ImageOp dit moment worden er geen kleuranalyses gedaan   De natuur geeft kleur aan uw huid, haar en ogen. Healnihz bepaalt de kleuren die elke unieke persoonlijkheid onderstrepen.

Kleurenanalyse
Ik laat u zien dat de kleuren van uw ogen, van uw haar en huid prachtig in balans zijn en een mooie eenheid vormen. Gedurende de kleurenanalyse vertel ik u hoe u die unieke combinatie kunt versterken door uw kleuren van make-up en kleding daar op af te stemmen. U zult ontdekken hoe eenvoudig het is om kleuren te kiezen die uw uitstralng ten goede komen   Wanneer u daarna kiest voor een persoonlijk samengesteld palet, bestaande uit uw 42 beste kleuren, koopt u voortaan zonder twijfel uw kleding en make-up
Contact Sitemap