Healnihz

Health

Gezondheid is de algemene toestand van een persoon in al zijn aspecten. 
Gezondheid in het algemeen wordt bereikt door een combinatie van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn.

Regelmatig onderzoek naar uw gezondheid is belangrijk.
Healnihz reikt u daarom Prognos aan een computergestuurd analysesysteem. Door middel van Prognos heeft Healnihz de mogelijkheid om zowel curatief als preventief een bijdrage te leveren aan iemands gezondheid.
Prognos is een combinatie van hightech computer technologie, praktijkervaring, Oosterse wijsheid en Westerse logica en is in eerste instantie ontwikkeld t.b.v. de ruimtevaartgeneeskunde.

Meerdere disciplines die Healnihz aanbiedt ter bevordering van een goede gezondheid ziet u rechts op deze pagina HEALTH - gezondheid. Klik op de foto voor de gewenste informatie.

Het is beter orde te handhaven dan wanorde te corrigeren, dit is het hoogste principe van wijsheid.


Klik op een onderwerp voor meer info

Tarieven

Prognos
Een totaal behandelplan bestaat uit 4 stappen:
1. De oorzaken van de fysieke klachten opheffen en de lichaamsfuncties herstellen.
2. Energiestromingen die verstoord zijn in balans brengen.
3. Niet geïntegreerde onverwerkte emoties verwerken/integreren.
4. De patiënt coachen naar de gewenste situatie in het leven.

Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.Tijdens het eerste bezoek stellen wij een complete diagnose en wordt de optimale therapie bepaald en uitgevoerd. Vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur en vinden meestal om de vier tot zes weken plaats. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten.

Doordat de meridianen alles omvattend zijn en informatie geven over fysieke en emotionele storingen kan PROGNOS als uitgangspunt dienen voor elke therapie. Door de meetresultaten kunnen we veel beter richting geven aan de therapie en na verloop van tijd het resultaat toetsen. In veel gevallen geldt dat de anamnese de beste diagnose is. Een anamnese is de voorgeschiedenis van een patiënt wat hij/zij over zijn ziekte kan vertellen. Deze wordt duidelijk doordat de behandelaar aan de patiënt gericht vragen stelt. Als we een PROGNOS meting combineren met een goede anamnese en eventueel andere in de praktijk toegepaste methodes zal er snel een effectieve totaal therapie ingezet kunnen worden.

Tarieven

  1e consult   €       100,00 (incl. btw)  
  Vervolgconsulten   €         65,00(incl. btw)  
Voedsel intolerantie test incl. voedingsadvies   €         65,00 (incl. btw)   Per uur


 

 

 

Contact Sitemap