Healnihz

Health

Gezondheid is de algemene toestand van een persoon in al zijn aspecten. 
Gezondheid in het algemeen wordt bereikt door een combinatie van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn.

Regelmatig onderzoek naar uw gezondheid is belangrijk.
Healnihz reikt u daarom Prognos aan een computergestuurd analysesysteem. Door middel van Prognos heeft Healnihz de mogelijkheid om zowel curatief als preventief een bijdrage te leveren aan iemands gezondheid.
Prognos is een combinatie van hightech computer technologie, praktijkervaring, Oosterse wijsheid en Westerse logica en is in eerste instantie ontwikkeld t.b.v. de ruimtevaartgeneeskunde.

Meerdere disciplines die Healnihz aanbiedt ter bevordering van een goede gezondheid ziet u rechts op deze pagina HEALTH - gezondheid. Klik op de foto voor de gewenste informatie.

Het is beter orde te handhaven dan wanorde te corrigeren, dit is het hoogste principe van wijsheid.


Klik op een onderwerp voor meer info

Wat is airnergy

Wat is airnergy
Airnergy: de kracht van natuurlijk verrijkte zuurstof

Een echte doorbraak in natuurlijke therapie
Gezond, fit en vitaal door natuurlijk verrijkte zuurstof
Ons lichaam haalt het merendeel van de benodigde energie uit de zuurstof die we inademen. Door ouderdom, ziekte en invloeden van het milieu zijn we steeds minder goed in staat om voldoende energie te produceren. Met behulp van de Airnergy technologie wordt de energiehuishouding in het lichaam op een natuurlijke wijze geoptimaliseerd. Ziekte en degeneratie worden bestreden en de prestaties en de vitaliteit verbeteren sterk.
Eenvoudig verklaard
De Airnergy-therapie heeft niets te maken met het voeren van gesprekken, maar alles met een apparaat wat er voor kan zorgen dat zuurstof op natuurlijke wijze wordt verrijkt. Deze verrijkte zuurstof zorgt voor een betere gezondheid, een grotere weerstand en het afnemen van klachten bij (chronische) ziekten.

Gezondheidstechnologie op basis van natuurlijk verrijkte zuurstof
De natuurlijke gezondheidtherapie van de Airnergy is beschikbaar in onze praktijk. Deze innovatieve therapie is door wetenschappers als Prof. Dr. Dietrich Grönemeyer gekarakteriseerd als een effectieve basistherapie in de geneeskunde. De technologie is ontwikkeld door Natural Energy Solutions uit Duitsland. In Duitsland - waar de Airnergytherapie nu inmiddels ruim tien jaar op de markt is – zijn onder andere studies gedaan naar de effecten van Airnergytherapie. In een studie van dr. Ulrich Knop wordt geconcludeerd dat Airnergy een zeer effectieve basistherapie is in alle gevallen waarbij sprake is van een aandoening van het immuunsysteem of de stofwisseling. Bovendien concludeert hij dat Airnergy ook voor gezonde mensen aan te raden is als preventieve therapie.

De Airnergytechnologie wordt met succes ingezet bij onder andere:

• Slaapstoornissen (Apnoe)
• Chronische vermoeidheid
• Allergische klachten
• Ouderdomsziekten als Alzheimer en Parkinson
• Hypertensie (hoge bloeddruk)
• Bronchitis
• Fibromyalgie
• Diabetes mellitus I en II
• Huidziekten

• Reumatische aandoeningen
• Bij- en verziendheid
• Tinnitus (oorsuizingen)
• Acute en chronische pijnbestrijding
• Stemmingsklachten

De Airnergytechnologie wordt gebruikt in (natuurlijke) geneeskundige therapie, bij het op gang brengen van regeneratieprocessen en in het bedrijfsleven of in de topsport met als oogmerk prestatieverbetering en preventie.

De Airnergytherapie is volledig natuurlijk; er worden geen stoffen toegevoegd en er wordt niet gewerkt met verhoogde zuurstofconcentraties.

Gezondheidstechnologie op basis van natuurlijk verrijkte zuurstof

De innovatieve natuurlijke gezondheidstechnologie van Airnergy is door wetenschappers als Prof. Dr. med. Dietrich Grönemeyer gekarakteriseerd als een effectieve basistherapie in de complementaire geneeskunde. De technologie is ontwikkeld door Natural Energy Solutions uit Duitsland. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Airnergy een positieve invloed heeft op een groot aantal (chronische) ziekten en aandoeningen. Door de gunstige invloed op het aërobe prestatievermogen en dus de prestatieverbeterende werking zijn er veel toepassingen voor – professionele – sporters.
Contact Sitemap